Jelenleg 2,63 ha telepített alma ültetvényben dolgozunk, amit szeretnénk a közel jövőben bővíteni, földvásárlással. Új gépek beszerzését is tervezzük. A megfelelő munka eszközök és a szakmai tapasztalat elengedhetetlen a sikeres termeléshez. Mellékállású egyéni vállalkozóként foglalkozom a növénytermesztéssel azonban a fejlesztés eredményeként alkalmazott foglalkoztatását is tervezem főállású vállalkozóvá válásommal egy időben. Tevékenységeim során a kiemelkedő minőségű termékek előállítására törekszem, melyeket igyekszem versenyképes áron kínálni. Jelenleg egy kisebb termelőnek szállítok, azonban a fejlesztések révén egy meghatározó vállalkozóvá szeretnék fejlődni.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan nyomon kövessem a piaci igényeket, változásait, melyre célirányos fejlesztésekkel kívánok reagálni. Keresni kell azokat a csatornákat mint például a saját honlap és a facebookos oldal, ezeken kersztül elérni a fogyasztókat. A reform táplálkozás köztudatba hozta az egészséges táplálkozás fontosságát, a minőségi gyümölcsök szerepe is nő a gasztronómiában. Ezért is pályáztuk meg idén az Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása című pályázatot.

Ma már elengedhetetlen, hogy ne vegyük figyelembe a vásárlók igényeit akik a legjobbat akarják mindenből, egyre többen figyelnek az egészséges táplálkozásra ami a „bio-nál” kezdődik, hiszen biotermesztésben csak olyan szereket szabad használni amit a Biokontroll és a Nébih által is engedélyezett.